COMPLEX REZIDENTIAL PIPERA

 

 

Fiind un proiect plin de ambitie, Vita Bella isi propune sa gaseasca combinatia ideala intre liniste, confort, utilitate si siguranta toate sustinute de finisaje de calitate, design modern si compartimentari spatioase. Vita Bella va fi refugiul tau intr-un oras cosmopolit.

 

 

Despre Complex

Vita Bella este un complex rezidential, localizat in zona Pipera ce va pune la dispozitie apartamente tip studio, 2 camere, 3 camere si penthouseuri. Atat dezvoltatorul cat si cei ce au lucrat activ in realizarea proiectului, sunt companii cu o bogata experienta in domeniul imobiliar.

Complexul rezidential Vita Bella este un proiect ideal pentru a incepe o viata noua cu un confort modern intr-un peisaj natural si in zona cu cea mai mare dezvoltare economica din ultimii ani. Vita Bella a fost gandita special pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt in cautarea unui camin, de aceea va punem la dispozitie un numar diversificat de tipuri de apartamente, fiecare beneficiind de o compartimentare inteligenta si finisaje de calitate.

VEZI APARTAMENTE

Avantaje

Scoli in imediata apropiere

Scoala Americana, Scoala Internationala Mark Twain se afla la o distanta de aproximativ 10 minute.

Supermarketuri si magazine

Multiple supermarketuri in apropierea complexului, ce va pot ajuta sa castigati timp atunci cand faceti cumparaturi.

15 minute pana la Mall Baneasa

Unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucuresti te asteapta la o distanta de cateva minute de complexul tau.

Sali de fitness

WorldClass Atlantis se afla foarte aproape de complex, fiind un avantaj pentru pasionatii de sport sau chiar si pentru cei care vor sa faca miscare de cateva ori pe saptamana.

Aeroport

Aeroportul International Baneasa este de asemenea in vecinatatea complexului, la o distanta de 20 de minute.

Gradina Zoologica

Ideala pentru weekend-urile petrecute impreuna cu familia si copiii, Gradina Zoologica te asteapta cu o varietate de animale, la doar cativa kilometri de complex.

Despre locatie

Ansamblu rezidential Vita Bella are in apropierea sa o gama larga de facilitati: Centrul Comercial Baneasa, Brico Store, Ikea, Carefoure, Scoala Americana, Aeroprtul Otopeni, dar si cu acces facil catre zona de business a Bucurestiului.

VEZI LOCATIE

TE INTERESEAZA MAI MULTE INFORMATII?

CERE O OFERTA!
WhatsApp Scrie-ne pe Whatsapp